Специјализована одељења – о пријемном испиту (ВАЖНО)

/ јун 4, 2020/ Биолошко-хемијско одељење, Историјско-географско одељење

Пријемни испити за специјализована одељења одржаће се 11. јуна за историјско-географски смер, односно 12. јуна за биолошко-хемијски смер. НЕОПХОДНО ЈЕ ДА УЧЕНИЦИ ПОНЕСУ СВОЈЕ ЂАЧКЕ КЊИЖИЦЕ!

Молимо вас да нам на мејл адресу школе доставите информацију који предмет/ предмете полажете на пријемном испиту за специјализована одељења. Податак нам је важан због ефикасне организације испита. Уколико сте пропустили да се пријавите, молимо вас да то учините најкасније до понедељка, 08.06. слањем попуњеног формулара на мејл адресу школе. Формулар можете пронаћи на нашем сајту у одељку Гимназија -> Упис.

Пријемни испит за ученике надарене за историју и географију

Ученик може да бира шта жели да полаже: историју или географију, или и једно и друго. Уколико одабере оба предмета, узимаће се у обзир боље урађени тест. Прво се ради тест из географије од 10 часова, а затим тест из историје од 14 часова. ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ЋЕ БИТИ ОДРЖАН У ДЕВЕТОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ! Молимо вас да на испит дођете пола сата раније.

Пријемни испит за ученике надарене за биологију и хемију

Ученик може да бира шта жели да полаже: биологију или хемију, или и једно и друго. Уколико одабере оба предмета, узимаће се у обзир боље урађени тест. Прво се ради тест из биологије од 10 часова, а затим тест из хемије од 14 часова. ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ЋЕ БИТИ ОДРЖАН У ОСМОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ! Молимо вас да на испит дођете пола сата раније.

Share this Post